Contact

- met aandacht luisteren -

Contact

Contact per e-mail of WhatsApp heeft de voorkeur, zo kan ik reageren op jouw vragen zodra ik tijd heb en blijf ik met mijn volle aandacht bij de cliënten in mijn praktijk. 

Heb je vragen over mij, mijn behandelingen, mijn praktijk of algemene vragen over Coaching & Reiki? Ik beantwoord ze graag. Stuur een bericht via het contactformulier

Eveline Strijers-Broos | Tel: 06-51745991 

Mijn Praktijk

In mijn praktijk bied ik je een rustige, fijne en veilige plek waar je in alle openheid jouw verhaal met mij kunt delen. Mijn praktijkruimte is op de eerste verdieping gevestigd en alleen met een trap te bereiken. Mocht dit een obstakel voor je zijn heb ik de mogelijkheid om een andere ruimte te gebruiken in hetzelfde gebouw.

Wil jij op de hoogte blijven en niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:YouTree voor bedrijven

Op dit moment hoor ik veel mensen om me heen over de werkdruk die zij ervaren in hun baan. En dit kun je als een direct gevolg van de Corona periode zien. De onzekerheden, veranderingen en stress van die periode verhinderen nu dat mensen optimaal kunnen presteren in hun functie. Wil jij als werkgever het beste voor jouw medewerkers? Kom dan in actie en biedt je medewerkers een bijzonder en leerzaam Coaching & Reiki traject aan.  Ik kom graag langs voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden.

Ik kom graag met je in contact

Heb je een vraag of wil je een kennismaking plannen?

Heb je vragen over mij, mijn behandelingen, mijn praktijk of algemene vragen over Coaching & Reiki? Ik beantwoord ze graag. Stuur mij gerust een bericht. Via de WhatsApp knop onderaan de website is het eenvoudig om contact op te nemen.

Oude Hoge Dijk 31

2291 ZV – Wateringen 

KvK nummer: 78062969

Ben je <18 en wil je een afspraak maken? Download het toestemmingsformulier. 

"It always seems impossible. Until it's done" - Nelson Mandela

Scroll naar boven