Coaching & Reiki
- persoonlijke aandacht -

Coaching & Reiki

Stap in je kracht met Eveline

Over Coaching

Ben je moe en weet je niet zo goed waarvan? Ervaar je onrust? Merk je dat telkens weer energie verliest aan steeds dezelfde situaties? Situaties op je werk, in je gezin, liefdesleven, sociale leven en binnen in jezelf. Je weet vaak wel wat je zou kunnen veranderen om het voor jezelf meer ontspannen te maken, om jezelf meer in balans te brengen. Om gevoelens en gedachtes meer met elkaar te laten overeenkomen. Maar het lukt je maar niet om bepaalde patronen te doorbreken. Heel even gaat het goed, maar je belandt snel weer terug in je oude staat van doen. Dat is niet zo vreemd. In onze ontwikkeling als mens leren we vele patronen aan. Deze patronen helpen je vaak verder tijdens een bepaalde situatie maar later kunnen ze je zomaar behoorlijk in de weg zitten. Vaak heb je het niet eens door, het is zo’n wezenlijk onderdeel van jouw ‘zijn’ geworden.

 

Dus we duiken zeker even naar je verleden, maar de focus ligt vooral op het hier en nu en de toekomst. Wie ben jij nu eigenlijk en leef je volgens je eigen waarden? 

Ik pas verschillende coachingstechnieken en -vaardigheden effectief toe. En dit zorgt er voor dat jij:

  • jouw zelfbeeld verbetert
  • jouw onzekerheid en faalangst kunt omzetten in zelfvertrouwen
  • jouw belemmerende overtuigingen kunt loslaten en nieuwe overtuigingen kunt ontdekken die echt werken.
  • jouw assertiviteit kunt vergroten
  • eerder je eigen grenzen leert aangeven en het bewaken hiervan
  • jouw antwoord krijgt op de vraag; hoe kan ik authentiek leven en werken?

Deze inzichten helpen jou zowel in je privéleven als in je zakelijk leven. Ik schrijf ze nu los van elkaar, maar ik ben ervan overtuigd dat beide met elkaar verweven zijn. Als het thuis niet lekker gaat, zal dit van invloed zijn op je werk, en andersom.

"Een ontspannen moment, alleen voor jou"

Coaching & Reiki gecombineerd

Ik geloof in de werking van de combinatie van reiki en coaching. Bij reiki heffen we bepaalde blokkades op, dit geeft rust en ruimte. Die rust en ruimte in hoofd en lichaam zijn vaak, niet altijd, van tijdelijke aard. Die blokkades hebben meer nodig dan de universele energie. Ze vergen jouw aandacht en jouw liefde. Deze blokkades zijn er namelijk niet voor niets. Ze zijn opgebouwd vanuit bepaalde patronen die je in het verleden heel erg geholpen hebben om met bepaalde situaties om te gaan. Alleen werken deze patronen niet meer in jouw voordeel en wordt het tijd om deze patronen om te zetten. Of helemaal te verwijderen uit je systeem.

 

Een gecombineerde sessie van reiki en coaching zal de ene keer starten met een reiki sessie van een half uur en daarna een coachgesprek van een half uur tot 45 minuten. En een andere keer zullen we starten met een coachgesprek en eindigen we de sessie met een half uur reiki. Een gecombineerd traject zal starten met minimaal 4 sessies. Dit is uiteraard uit te breiden, mocht je daar behoefte aan hebben. Bij tarieven vind je de kosten voor dit traject.

COMBINATIE TRAJECT

Coaching & Reiki

vanaf 4 sessies

gratis kennismakingsgesprek
YouTree Hart
Life begins at the end 
of your comfort zone
YouTree Hart
Sometimes your heart needs more time to accept what your mind already knows
YouTree Hart
A broken heart makes room for
a different experience of love

Je krijgt 30 minuten van mijn tijd cadeau

Laten we kennismaken, ik trek hier een half uur voor uit zonder kosten voor jou. 

Zo kunnen we kijken of mijn werkwijze en de combinatie van ons energieën een vertrekpunt kan zijn.

Over Reiki

Wat is Reiki? Het woord reiki bestaat uit de Japanse karakters Rei en Ki. Rei betekent universeel, alles wat is en Ki betekent levensenergie. Reiki is dus Universele Levensenergie. Reiki is een overdracht van deze energie. Reiki heeft een holistische werking, het werkt door op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Bij het geven van een behandeling ga ik direct naar de oorzaak van de klacht. Door een reikibehandeling komt er extra energie in het lichaam en het lichaam kan die extra energie gebruiken om te herstellen. De reiki energie werkt nog lang door na de behandeling. 

 

Bij een behandeling kom je met je kleding aan op de behandeltafel liggen, schoenen gaan wel uit. Ook je sieraden en eventueel riem mogen af. Ik adviseer je om fijn zittende kleding aan te trekken. Dat ligt wat relaxter. In de winter raad ik je aan om warme sokken en eventueel een dekentje mee te nemen. De universele energie zal via mijn handen doorstromen naar jouw chakra’s. Ik leg hierbij mijn handen op jouw lichaam. Mocht je dit als niet prettig ervaren, dan houd ik mijn handen een centimeter boven jouw lichaam.

Bij Praktijk YouTree zijn we erg enthousiast over Reiki. Alleen zijn we ook nuchter. Want is Reiki niet te mooi om waar te zijn? Reiki vervangt zeker niet de reguliere geneeskunde en het is ook niet zo dat je na één Reikibehandeling een totaal ander mens bent. Maar wie zich openstelt voor Reiki kiest ervoor iets bijzonder moois in gang te zetten. Een proces van (zelf)bewustwording, nieuwe inzichten en een kennismaking met wie jij werkelijk bent. Het is een manier om bewuster te leven en je lichamelijke en geestelijke gezondheid te bevorderen.

 

Uit ervaring kan ik adviseren om te starten met minimaal 3 behandelingen wekelijks te herhalen. Over het algemeen hebben mijn cliënten voldoende aan 3 tot 6/7 behandelingen voor het gewenste effect. Daarna kiest ongeveer tweederde ervoor om terug te komen als dat een keer nodig mocht zijn. Een derde kiest ervoor om met zekere regelmaat een reikibehandeling te nemen, zo om de 6 weken. Zij kiezen ervoor om op die manier de behaalde winst te behouden en geleidelijk nóg beter in hun vel te kunnen zitten.

 

Ik kan deze laatste groep geen ongelijk geven, want Reiki is niet alleen goed voor je als je ziek bent, het is nog beter om Reiki voor je te laten werken om je gezondheid van lichaam en geest te behouden en (verder) te laten groeien.

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over coaching of Reiki? Stel hem via het contactformulier of stuur mij een e-mail. 

Geef je behandelingen op locatie?

De behandelingen geef ik bij voorkeur  in mijn praktijkruimte. Het geven van behandelingen op een andere locatie is altijd bespreekbaar. Het kan niet altijd maar ik denk graag met je mee. 

Ben je lid van een vereniging?

YouTree Coaching & Reiki is aangesloten bij de NOBCO; De Stichting Nederlandse Orde van Beroepscoaches. 

En ik ben Master-lid van Reiki Vereniging Cirkel

Wat moet ik meenemen?

Bij een behandeling kom je met je kleding aan op de behandeltafel liggen, schoenen gaan wel uit. Ook je sieraden en eventueel riem mogen af. Ik adviseer je om fijn zittende kleding aan te trekken. Dat ligt wat relaxter. In de winter raad ik je aan om warme sokken en eventueel een dekentje mee te nemen. 

In tijden van Corona

Uiteraard houden wij ons aan de maatregelen die gelden. Als je hier vragen over hebt, stel ze gerust. Heb je zelf klachten? Laat het weten, we verzetten dan je afspraak naar een ander moment. Veiligheid gaat voor alles.  

Ervaringen van cliënten

Miranda Hazenbroek
Miranda Hazenbroek
Read More
Ben drie keer voor een behandeling bij Eveline van YouTree Coaching & Reiki geweest. Had er geen ervaring mee, dus ging er blanco in. Eveline zorgt er voor dat je je meteen op je gemak voelt! Er is een fijne sfeer in een relaxte ruimte. Eveline neemt ook de tijd voor de behandeling. Wat het mij heeft opgeleverd is vooral inzicht en inspiratie. Zelfs zo, dat ik onlangs zelf de cursus Reiki 1 ben gaan doen! Gun dit jezelf ook! 💖🍀🙏🏻
Nathalie Klop
Nathalie Klop
Read More
Ik ben onder behandeling geweest bij YouTree Coaching & Reiki omdat ik slecht in mijn energie zat en al maanden erg veel last had van onverklaarbare jeuk op mijn schouder. We hebben een aantal Reiki- sessies gehad waardoor ik merkte dat mijn energie veel beter ging en ik ook lekkerder in mijn vel ging zitten. En mijn jeuk is weg gegaan en is tot de dag van vandaag nog steeds niet terug 😊 hoe fijn! Eveline is echt een hele fijne vrouw, met een luisterend oor, ze weet je de juiste vragen te stellen en is bovenal een echte lieverd. Ik wil haar bij iedereen aanraden!
Maaike Flinterman
Maaike Flinterman
Read More
Voel je je weleens onrustig? Zit je er doorheen? Heb je een burn-out? Of ben je gewoon opzoek naar (nieuwe) energie? Boek dan een reiki-sessie bij Eveline! Het resultaat is gelijk merkbaar en het is "live changing"! Hoe ik dat weet? Afgelopen zomer zat ik er doorheen. Na een zware tijd, kreeg ik een paniekaanval op mijn werk (nooit eerder gehad) en kwam ik thuis te zitten. Aan de ene kant voelde ik niks meer, aan de andere kant was ik ontzettend emotioneel, ook was ik ontzettend moe en voelde ik me onrustig, sliep slecht, etc. Mijn vriendin vroeg of ik interesse zou hebben in een reiki-sessie. Ja, want ik geloof niet in toeval. Wat het precies inhield wist ik niet, maar het kon geen kwaad, toch? Ik kon al snel terecht en werd hartelijk ontvangen door een heel warm en lief persoon: Eveline. Ze heeft aandacht voor jou als persoon en weet je gelijk goed op je gemak te laten voelen. Na een eerste sessie, voelde ik al gelijk een bepaalde rust in mijn hoofd. Ook sliep ik 's nachts weer beter. Mijn lichaam (en hoofd) was meer ontspannen. Dat voelde zo goed! Dus heb ik een reeks sessies geboekt. Stuk voor stuk bijzonder en rustgevend. Soms zelfs zorgden ze voor inzichten (tijdens of na afloop). Zo bijzonder! En elke keer die persoonlijke aandacht (voor- en nazorg) door Eveline, maakte het plaatje compleet. Uiteindelijk ben ik maar 2 weken van mijn werk weggeweest en ik kan eerlijk zeggen dat dat mede door Eveline komt! Ik ben haar dus ook ontzettend dankbaar en kan haar met heel mijn hart aanbevelen!
Maud Asschomeit
Maud Asschomeit
Read More
Ontspannende reikibehandeling gehad van Eveline. Zij heeft van tevoren laten weten wat ik kan verwachten en duidelijke uitleg gegeven. Door haar rust voelde ik mij op mijn gemak en veilig. Bij de behandeling raakte ik heel ontspannen. Ze is zorgzaam en heeft prettige handen. Ik voelde de energie stromen wat een bijzondere ervaring was. Ze geeft goede nazorg en tips. Daarna heerlijk geslapen en duidelijk fitter en meer energie! Voor herhaling vatbaar. Dank je Eveline!
Mandy Eversteijn
Mandy Eversteijn
Read More
Een reikibehandeling, is dat iets voor mij? En wat kan ik ervan verwachten? Zonder verwachtingen ging ik naar Eveline toe en heb ik het over me heen laten komen. Ik voelde me tijdens de behandeling meer ontspannen en rustiger worden. Haar handen werden steeds warmer en bleven soms hangen op punten waar mijn lichaam extra energie nodig had. In tijden heb ik me niet zo rustig gevoeld en heb ik de nachten daarna door kunnen slapen en voelde ik me overdag minder opgejaagd. Echt zo fijn! Super bedankt voor de fijne reikibehandelingen lieve Eveline💕
Ilona Kromschee
Ilona Kromschee
Read More
Ik heb een fijne ervaring gehad met de reiki sessies van Eveline. Op het moment dat Ik een afspraak had gemaakt, keek ik er erg naar uit. Ik had veel spanning bij me en mijn gedachtes gingen alle kanten op. Een heftige periode had ik doorstaan i.v.m een scheiding en heel veel keuzes die ik gemaakt had.Een soort roller coaster die anderhalf jaar heeft geduurd waar in ik op de automatische piloot doorging en dan is alles klaar en geregeld waar ik heel blij mee was. Maar in mijn hoofd nog niet ik was er onrustig van en wilde mijn spanning uit mijn lijf ..vandaar mijn afspraak met Eveline. Een ontspannen moment alleen voor mij. Voelde me erg op mijn gemak en stelde me volledig open. Ik heb 2 sessies gehad die totaal in mijn beleving anders waren. Bij de eerste voelde ik volledig tinteling in mijn handen ik was heel rustig en vond het fijn er gebeurde iets met me wat me rustig maakte. Bij de tweede sessie was ik wederom rustig maar zag allemaal kleuren en geen tintelingen in mijn lijf. Eveline heeft me bij alle twee de sessies zo duidelijk mogelijk proberen uit te leggen wat ze had gezien en gevoeld. Het gaf me rust en een soort vrijheid en een ontspannen gevoel. Ik heb dit echt heel positief ervaren en zal het iedereen aanraden. Hoe fijn is het als iemand je kan helpen om je rustig en fijn te voelen.
Previous
Next