Uit je hoofd in je hart


Vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Want in ons hoofd ‘weten’ we zoveel. 

Tenminste we denken dat we het weten. Google helpt ons ook daarbij. En we groeien op met bepaalde normen en waarden die doorgegeven worden door onze opvoeders, begeleiders, naasten of docenten. En daar is vaak helemaal niets mis mee, integendeel, maar het zijn onder andere ook juist net die normen en waarden die jou niet verder laten kijken dan naar wat er in jouw hoofd afspeelt. Want je volgt deze normen en waarden blindelings, dat is wat jou geleerd is. Lekker duidelijk en redelijk zwart-wit, toch? Fijn!

💚Of toch niet zo fijn? Want hoe neem jij een beslissing om met een bepaalde relatie door te gaan of te stoppen? Wanneer zeg jij je baan op om jouw droom te volgen? Of hoe kies jij waar je wilt wonen? Er komt meer bij kijken dan alleen de voors en tegens af te wegen. Die waarden en normen die bij jou ingebakken zitten, hebben best nog speling. Maar hoe check jij in bij jezelf? Op welke manier ga jij voelen, echt voelen met heel je hart? En weten, echt weten, wat jouw richting is.

❓De inspiratievraag van zaterdag 20 november (op Instagram en Facebook) was: hoe kom jij uit je hoofd in je hart? Daar zijn mooie antwoorden op binnen gekomen. En ook best verschillende antwoorden, echt super, want dat inspireert misschien anderen om jouw manier eens te proberen. En andersom natuurlijk. Er zijn vele manieren om het contact met jouw hart te maken, te herstellen en te onderhouden.

☸️Een Reiki-behandeling is ook zo’n manier. Tijdens de behandeling ontspant jouw lichaam en jouw geest en mag de liefdevolle levensenergie weer volop stromen waardoor de connectie tussen jouw voelen en jouw denken weer in balans komt. Boek nu jouw behandeling en kom weer thuis bij jezelf💚

Liefs van Eef

Scroll naar boven