Over mij
- Heden & verleden -

Over mij...

Mijn naam is Eveline en ik ben geboren en getogen Brabantse. Ik breng graag tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Maar kan ook genieten van een lange wandeling in mijn eentje. Samen met Rogier mogen wij 3 kinderen begeleiden naar hun volwassenheid. Dit is niet altijd even gemakkelijk, maar wel een hele mooie, bijzondere, liefdevolle en leerzame weg die wij mogen bewandelen, naast elkaar.

KLM

Ik heb 19 jaar als stewardess mogen werken bij KLM, wat was dat een avontuur. Het vroeg ook een hoop flexibiliteit van mij en mijn gezin. Eigenlijk was ik altijd onderweg, ook al was ik thuis, dan nog was ik alweer bezig met de volgende reis. Want als ik weg was moest het thuis natuurlijk wel allemaal ‘gewoon’ doorgaan. De laatste jaren dat ik vloog merkte ik dat ik het gevoel van verbinding met thuis miste. Ging het even niet lekker tussen ons dan was ik blij dat ik weer even ging vliegen. We spraken er niet meer over en we pakten ons leventje verder op zoals we dat kenden. Langs elkaar heen dus. 

Coaching

In 2019 startte ik met een Practitioner Coaching opleiding bij ICM. Tijdens deze complete en intensieve opleiding ontwikkel je jezelf tot professioneel coach. Van contact maken met de ander tot omgaan met lastige situaties. Van inspireren tot anderen motiveren tot actie. Je krijgt inzicht in je eigen kracht als coach en leert deze op natuurlijke wijze in te zetten. 

Mijn missie: zoveel mogelijk mensen (weer) contact met hun authenticiteit te laten maken. En vandaaruit te werken aan volledige zelfacceptatie. 

Reiki

In 2018 startte ik met me te verdiepen in Reiki. Het gebruik mogen maken van de universele energie heeft me geholpen om dichter bij mezelf te komen en de voor mij juiste keuzes te kunnen maken. Door de inzichten die ik mocht ontvangen tijdens het Reiki traject ben ik gestart met de practitioner coaching opleiding. Tijdens deze trajecten kwam mijn werkgever met een mooie regeling om KLM te verlaten en die heb ik, na vele gesprekken met mijn partner en kinderen, maar ook met vrienden en familie, met beide handen aangepakt. Het was mooi geweest, het werd tijd om thuis te komen, definitief. Om mijn hart te gaan volgen.

Mijn jeugd

Mijn jeugd was niet altijd even gemakkelijk; gescheiden ouders, geen contact met elkaar of onderling, seksueel misbruik en zelfs drugs kwamen op mijn pad. Ik heb hierdoor best wat patronen ontwikkeld die me erg geholpen hebben toen ik jonger was om te ‘overleven’. Alleen gingen die patronen op latere leeftijd behoorlijk in de weg zitten en leverden blokkades op. Blokkades waardoor ik niet mijn leven kon leiden op mijn eigen authentieke wijze. En waardoor ik in de knoop kwam, met mijzelf en mijn omgeving.

 

Door deze patronen te gaan herkennen, erkennen, ervaren en loslaten met hulp van psychologen, coaches en ook op spiritueel vlak is mijn hart een stuk lichter en ben ik meer in het hier en nu aanwezig. Dit gun ik iedereen. Daar ligt mijn passie, mijn motivatie: het creëren van een veilige omgeving, een omgeving waarin jij op de eerste plek staat, waarin we samen op zoek gaan naar inzichten die voor jou belangrijk zijn om bepaalde blokkades om te zetten of zelfs op te heffen.

"Mijn levenservaring helpt mij verder ontwikkelen"

Scroll naar boven