Coaching & Reiki
- persoonlijke aandacht -

Reiki & Coaching

Stap in je kracht met Eveline

Over Reiki

Wat is Reiki? Het woord reiki bestaat uit de Japanse karakters Rei en Ki. Rei betekent universeel, alles wat is en Ki betekent levensenergie. Reiki is dus Universele Levensenergie. Reiki is een overdracht van deze energie. Reiki heeft een holistische werking, het werkt door op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Bij het geven van een behandeling ga ik direct naar de oorzaak van de klacht. Door een reikibehandeling komt er extra energie in het lichaam en het lichaam kan die extra energie gebruiken om te herstellen. De reiki energie werkt nog lang door na de behandeling. 

 

Bij een behandeling kom je met je kleding aan op de behandeltafel liggen, schoenen gaan wel uit. Ook je sieraden en eventueel riem mogen af. Ik adviseer je om fijn zittende kleding aan te trekken. Dat ligt wat relaxter. In de winter raad ik je aan om warme sokken en eventueel een dekentje mee te nemen. De universele energie zal via mijn handen doorstromen naar jouw chakra’s. Ik leg hierbij mijn handen op jouw lichaam. Mocht je dit als niet prettig ervaren, dan houd ik mijn handen een centimeter boven jouw lichaam.

Bij Praktijk YouTree zijn we erg enthousiast over Reiki. Alleen zijn we ook nuchter. Want is Reiki niet te mooi om waar te zijn? Reiki vervangt zeker niet de reguliere geneeskunde en het is ook niet zo dat je na één Reikibehandeling een totaal ander mens bent. Maar wie zich openstelt voor Reiki kiest ervoor iets bijzonder moois in gang te zetten. Een proces van (zelf)bewustwording, nieuwe inzichten en een kennismaking met wie jij werkelijk bent. Het is een manier om bewuster te leven en je lichamelijke en geestelijke gezondheid te bevorderen.

 

Uit ervaring kan ik adviseren om te starten met minimaal 3 behandelingen twee/drie wekelijks te herhalen. Over het algemeen hebben mijn cliënten voldoende aan 3 tot 6/7 behandelingen voor het gewenste effect. Daarna kiest ongeveer tweederde ervoor om terug te komen als dat een keer nodig mocht zijn. Een derde kiest ervoor om met zekere regelmaat een reikibehandeling te nemen, zo om de 6 weken. Zij kiezen ervoor om op die manier de behaalde winst te behouden en geleidelijk nóg beter in hun vel te kunnen zitten.

 

Ik kan deze laatste groep geen ongelijk geven, want Reiki is niet alleen goed voor je als je ziek bent, het is nog beter om Reiki voor je te laten werken om je gezondheid van lichaam en geest te behouden en (verder) te laten groeien.

"Een ontspannen moment, alleen voor jou"

Coaching & Reiki gecombineerd

Ik geloof in de werking van de combinatie van reiki en coaching. Bij reiki heffen we bepaalde blokkades op, dit geeft rust en ruimte. Die rust en ruimte in hoofd en lichaam zijn vaak, niet altijd, van tijdelijke aard. Die blokkades hebben meer nodig dan de universele energie. Ze vergen jouw aandacht en jouw liefde. Deze blokkades zijn er namelijk niet voor niets. Ze zijn opgebouwd vanuit bepaalde patronen die je in het verleden heel erg geholpen hebben om met bepaalde situaties om te gaan. Alleen werken deze patronen niet meer in jouw voordeel en wordt het tijd om deze patronen om te zetten. Of helemaal te verwijderen uit je systeem.

Een gecombineerde sessie van reiki en coaching zal de ene keer starten met een reiki sessie en met daarna een coachgesprek. En een andere keer zullen we starten met een coachgesprek en eindigen we met een Reikisessie. Een gecombineerd traject zal starten met minimaal 4 sessies. Dit is uiteraard uit te breiden, mocht je daar behoefte aan hebben. Bij tarieven vind je de kosten voor dit traject.

COMBINATIE TRAJECT

Coaching & Reiki

vanaf 4 sessies

gratis kennismakingsgesprek
YouTree Hart
Life begins at the end 
of your comfort zone
YouTree Hart
Sometimes your heart needs more time to accept what your mind already knows
YouTree Hart
A broken heart makes room for
a different experience of love

Je krijgt 30 minuten van mijn tijd cadeau

Laten we kennismaken, ik trek hier een half uur voor uit zonder kosten voor jou. 

Zo kunnen we kijken of mijn werkwijze en de combinatie van ons energieën een vertrekpunt kan zijn.

Over Coaching

Ben je moe en weet je niet zo goed waarvan? Ervaar je onrust? Merk je dat je telkens weer energie verliest aan steeds dezelfde situaties? Situaties op je werk, in je gezin, liefdesleven, sociale leven en binnen in jezelf. Je weet vaak wel wat je zou kunnen veranderen om het voor jezelf meer ontspannen te maken, om jezelf meer in balans te brengen. Om gevoelens en gedachtes meer met elkaar te laten overeenkomen. Maar het lukt je maar niet om bepaalde patronen te doorbreken. Heel even gaat het goed, maar je belandt snel weer terug in je oude staat van doen. Dat is niet zo vreemd. In onze ontwikkeling als mens leren we vele patronen aan. Deze patronen helpen je vaak verder tijdens een bepaalde situatie maar later kunnen ze je zomaar behoorlijk in de weg zitten. Vaak heb je het niet eens door, het is zo’n wezenlijk onderdeel van jouw ‘zijn’ geworden.

 

Dus we duiken zeker even naar je verleden, maar de focus ligt vooral op het hier en nu en de toekomst. Wie ben jij nu eigenlijk en leef je volgens je eigen waarden? 

Ik pas verschillende coachingstechnieken en -vaardigheden effectief toe. En dit zorgt er voor dat jij:

  • jouw zelfbeeld verbetert
  • jouw onzekerheid en faalangst kunt omzetten in zelfvertrouwen
  • jouw belemmerende overtuigingen kunt loslaten en nieuwe overtuigingen kunt ontdekken die echt werken.
  • jouw assertiviteit kunt vergroten
  • eerder je eigen grenzen leert aangeven en het bewaken hiervan
  • jouw antwoord krijgt op de vraag; hoe kan ik authentiek leven en werken?

Deze inzichten helpen jou zowel in je privéleven als in je zakelijk leven. Ik schrijf ze nu los van elkaar, maar ik ben ervan overtuigd dat beide met elkaar verweven zijn. Als het thuis niet lekker gaat, zal dit van invloed zijn op je werk, en andersom.

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over coaching of Reiki? Stel hem via het contactformulier of stuur mij een e-mail. 

Geef je behandelingen op locatie?

De behandelingen geef ik bij voorkeur  in mijn praktijkruimte. Het geven van behandelingen op een andere locatie is altijd bespreekbaar. Het kan niet altijd maar ik denk graag met je mee. 

Ben je lid van een vereniging?

YouTree Coaching & Reiki is Master-lid van Reiki Vereniging Cirkel

Wat moet ik meenemen?

Bij een behandeling kom je met je kleding aan op de behandeltafel liggen, schoenen gaan wel uit. Ook je sieraden en eventueel riem mogen af. Ik adviseer je om fijn zittende kleding aan te trekken. Dat ligt wat relaxter. In de winter raad ik je aan om warme sokken en eventueel een dekentje mee te nemen. 

 

Ervaringen van cliënten

Olga
Olga
Lees verder
In mei 2022 heb ik een sessie met Eveline gehad. Ik herinner mij dat ik onbedaarlijk moest huilen bij een bepaald chakra gebied. Dit voelde heel goed, dus toen Eveline mij vroeg of ik de cursus wilde volgen, heb ik volmondig ja gezegd. Mijn verwachtingen waren hooggespannen, mede door de ervaring van de vorige keer. Eveline heeft mij hartelijk ontvangen en uitgelegd wat de bedoeling was van deze dag. We begonnen de dag met aarden/gronden. In de cursusgids staat goed beschreven wat dit inhoudt. Toen volgde de betekenis en de geschiedenis van Reiki, gevolgd door de leefregels van Reiki. Bij deze leefregels dacht ik in eerste instantie “ja natuurlijk” maar Eveline bleef doorvragen en toen bleek dat bij een aantal leefregels toch meer voelde dan ik in eerste instantie gedacht had. Wat mij vooral bijgebleven is, is dat bij Reiki alles goed is, dat is heel fijn. Het maakt dus niet uit hoe je ontspant, of wat je vindt, alles is goed. Na de goedverzorgde lunch ontving ik 4 Reiki inwijdingen. Ik moest elke keer opnieuw de ruimte binnenkomen, en telkens pakte Eveline een ander chakra gebied. Dit keer geen heftige emoties, maar wel een heerlijk gevoel. Na de afronding en de uitleg over de zelfbehandeling, ging ik moe maar voldaan de deur uit. Ik heb de zelfbehandeling consequent gedaan. Niet met de handposities, maar wel op mijn eigen manier, alles is tenslotte goed. Een aanrader dus.
Simone Stronkhorst
Simone Stronkhorst
Lees verder
Mijn allereerste Reiki behandeling is een feit en dit was een hele fijne bij Eveline. Ik vond het best spannend wat deze ervaring met mij zou doen. Eveline heeft mij heel fijn op mijn gemak gesteld door eerst een kopje thee te drinken. Tijdens de behandeling kwam ik al snel heerlijk tot rust en genoot van de klankschalen en de mooie natuur geluiden. Hierna kon ik bijkomen met prachtige muziek die mij ook raakte en bezinning gaf... Ook mocht ik nog een kaart trekken die ontzettend waardevol voor mij was. Nu een paar weken laten denk ik nog vaak aan de Reiki en ben ik mij ervan bewust dat het mij rust kan brengen op momenten dat ik mij te druk maak en let ik beter op mijn ademhaling. Bedankt lieve Eveline voor deze waardevolle ervaring💚
Tamara Macquiné
Tamara Macquiné
Lees verder
De sessies met Eveline (Coaching en Reiki) hebben mij enorm geholpen. Ik heb geleerd anders naar situaties en bepaalde emoties te kijken en ik ben dichter bij mijn gevoel, mijzelf en tot waardevolle inzichten gekomen. Ook al was het af en toe pittig, de sessies waren altijd heel fijn en warm. Echt een cadeautje aan jezelf 🙂
Daniela Cupello
Daniela Cupello
Lees verder
Bij Eveline kwam ik terecht voor een sessie coaching. Ik vertrouwde haar gelijk omdat ze een mooie energie heeft. Ze heeft me goed geholpen in een moeilijk traject en ben haar zo dankbaar dat ik mezelf heb hervonden. Een paar keer heb ik ook van Reiki kunnen genieten! Een prachtige ontspannend moment waar je met heerlijke muziek in de achtergrond soort van geknuffeld wordt door de lieve warme energie van Reiki.
Gar van der Vet
Gar van der Vet
Lees verder
Vorige week weer bij Eveline een Reiki behandeling mogen ontvangen. Heldere en goede informatie vooraf. Zeer warm ontvangst met kopje thee om even te mogen landen voor de behandeling start is zo fijn. Tijdens de behandeling zoveel rust mogen ervaren is elke keer weer een genot. Heerlijk geslapen die nacht en ervaar weer het gevoel sterker en meer geaard te zijn erna. Dank je wel Eveline.
Marina van der Gaag
Marina van der Gaag
Lees verder
Lieve Eveline, Ik ben nu al een aantal keer voor een Reik-sessie geweest. Wat ben ik blij dat ik de stap gezet heb om hiermee te starten. In een relaxte sfeer en een prettige begeleiding geven de Reiki-behandelingen voor mij meer lucht en ruimte in mijn lichaam. Een hèle fijne ontspanning om écht naar uit te kijken! Dankjewel hiervoor❣ Liefs, Marina.💚
Heleen Langeveld
Heleen Langeveld
Lees verder
Eveline geeft mij keer op keer een liefdevol ontvangst. Ik vind het heerlijk om mee te groeien in haar ontwikkeling en toevoegingen bij de sessies. Sessies brengen mij op een diepere laag veiligheid en een gevoel van verbinding. Ook omdat Eveline in staat is echt met aandacht bij degene te zijn met wie ze werkt. Heel mooi, heel fijn! x
Cynthia Nahon
Cynthia Nahon
Lees verder
Ontzettend fijn om van Eveline Reiki behandelingen te ontvangen. Reiki is een heel bijzonder middel om meer rust in mijn hoofd en lichaam te brengen, Eveline is voor mij de juiste persoon om Reiki van te ontvangen. Bij aanvang van de behandeling wordt de tijd gegeven om te kunnen aarden. Eveline weet altijd de juiste vragen te stellen. Daarnaast is er ook tijd om een inzicht-kaart te trekken, en samen de bijbehorende toelichting door te nemen. De inzichten ondersteunen mijn Reiki behandeling. Reiki is echt een cadeau aan mijzelf! En dankbaar dat ik bij Eveline welkom ben 💚
Mildred Lanting
Mildred Lanting
Lees verder
Weer heerlijk opgeladen na een klankschalen- en reikisessie bij Eveline. Echt een aanrader voor een investering in jezelf 🤍
Denise Rog
Denise Rog
Lees verder
Zo blij dat ik de stap heb genomen om een afspraak te maken met Eveline. Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel en was niet mezelf. Er klopte iets niet in mijn lichaam. Door de fijne gesprekken en de ontspannende behandelingen van Eveline ben ik steeds weer meer happy en doen mijn hoofd en lichaam weer fijn samenwerken. Reiki is een hele bijzonder ervaring en ik gun iedereen die wil ontspannen deze ervaring. Eveline stelt je erg op je gemak en is een fijn, warm persoon.
Miranda Hazenbroek
Miranda Hazenbroek
Lees verder
Ben drie keer voor een behandeling bij Eveline van YouTree Coaching & Reiki geweest. Had er geen ervaring mee, dus ging er blanco in. Eveline zorgt er voor dat je je meteen op je gemak voelt en ze liet zich niet uit het veld slaan door mijn voelbare en merkbare weerstand. Ze blijft ook respectvol dicht bij mijn gevoel en geeft mij steeds het gevoel dat ik dit proces zelf mag doorlopen en dat ik het ook kan. Er is een fijne sfeer in een relaxte ruimte. Eveline neemt ook de tijd voor de behandeling. Wat het mij heeft opgeleverd is vooral inzicht en inspiratie. Zelfs zo, dat ik onlangs zelf de cursus Reiki 1 ben gaan doen! Gun dit jezelf ook! 💖🍀🙏🏻
Josje Wessels
Josje Wessels
Lees verder
Een paar keer bij YouTree Coaching & Reiki geweest. Had er geen ervaring mee maar heb de behandelingen als zeer positief ervaren. Eveline luistert en heeft mij ook beter inzicht gegeven in sommige zaken. Zeker aan te raden. Een dikke 10 van mij.
Nathalie Klop
Nathalie Klop
Lees verder
Ik ben onder behandeling geweest bij YouTree Coaching & Reiki omdat ik slecht in mijn energie zat en al maanden erg veel last had van onverklaarbare jeuk op mijn schouder. We hebben een aantal Reiki- sessies gehad waardoor ik merkte dat mijn energie veel beter ging en ik ook lekkerder in mijn vel ging zitten. En mijn jeuk is weg gegaan en is tot de dag van vandaag nog steeds niet terug 😊 hoe fijn! Eveline is echt een hele fijne vrouw, met een luisterend oor, ze weet je de juiste vragen te stellen en is bovenal een echte lieverd. Ik wil haar bij iedereen aanraden!
Maaike Flinterman
Maaike Flinterman
Lees verder
Voel je je weleens onrustig? Zit je er doorheen? Heb je een burn-out? Of ben je gewoon opzoek naar (nieuwe) energie? Boek dan een reiki-sessie bij Eveline! Het resultaat is gelijk merkbaar en het is "live changing"! Hoe ik dat weet? Afgelopen zomer zat ik er doorheen. Na een zware tijd, kreeg ik een paniekaanval op mijn werk (nooit eerder gehad) en kwam ik thuis te zitten. Aan de ene kant voelde ik niks meer, aan de andere kant was ik ontzettend emotioneel, ook was ik ontzettend moe en voelde ik me onrustig, sliep slecht, etc. Mijn vriendin vroeg of ik interesse zou hebben in een reiki-sessie. Ja, want ik geloof niet in toeval. Wat het precies inhield wist ik niet, maar het kon geen kwaad, toch? Ik kon al snel terecht en werd hartelijk ontvangen door een heel warm en lief persoon: Eveline. Ze heeft aandacht voor jou als persoon en weet je gelijk goed op je gemak te laten voelen. Na een eerste sessie, voelde ik al gelijk een bepaalde rust in mijn hoofd. Ook sliep ik 's nachts weer beter. Mijn lichaam (en hoofd) was meer ontspannen. Dat voelde zo goed! Dus heb ik een reeks sessies geboekt. Stuk voor stuk bijzonder en rustgevend. Soms zelfs zorgden ze voor inzichten (tijdens of na afloop). Zo bijzonder! En elke keer die persoonlijke aandacht (voor- en nazorg) door Eveline, maakte het plaatje compleet. Uiteindelijk ben ik maar 2 weken van mijn werk weggeweest en ik kan eerlijk zeggen dat dat mede door Eveline komt! Ik ben haar dus ook ontzettend dankbaar en kan haar met heel mijn hart aanbevelen!
Maud Asschomeit
Maud Asschomeit
Lees verder
Ontspannende reikibehandeling gehad van Eveline. Zij heeft van tevoren laten weten wat ik kan verwachten en duidelijke uitleg gegeven. Door haar rust voelde ik mij op mijn gemak en veilig. Bij de behandeling raakte ik heel ontspannen. Ze is zorgzaam en heeft prettige handen. Ik voelde de energie stromen wat een bijzondere ervaring was. Ze geeft goede nazorg en tips. Daarna heerlijk geslapen en duidelijk fitter en meer energie! Voor herhaling vatbaar. Dank je Eveline!
Mandy Eversteijn
Mandy Eversteijn
Lees verder
Een reikibehandeling, is dat iets voor mij? En wat kan ik ervan verwachten? Zonder verwachtingen ging ik naar Eveline toe en heb ik het over me heen laten komen. Ik voelde me tijdens de behandeling meer ontspannen en rustiger worden. Haar handen werden steeds warmer en bleven soms hangen op punten waar mijn lichaam extra energie nodig had. In tijden heb ik me niet zo rustig gevoeld en heb ik de nachten daarna door kunnen slapen en voelde ik me overdag minder opgejaagd. Echt zo fijn! Super bedankt voor de fijne reikibehandelingen lieve Eveline💕
Vorige
Volgende
Scroll naar boven